Welkom

De mobiele pagina Online-mediums.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Tovenaar door mediums

Tarotkaart Tovenaar

De Grote Arcana  -  Bewustzijn
Tarotkaart van 21 juli : Tovenaar
De Tarotkaart van de Tovenaar is een kaart die wijst naar het getal 1, de energie om dingen te wijzigen en aan te passen op grond van doorzettingsvermogen. De Tovenaar weet niet alleen wat hij wil behalen, maar veel belangrijk weet hij waarom en op welke wijze hij zijn doelenstellingen moet behalen. Daarna voert hij ze ook uit. Hieruit kan je afleiden dat hunkeren naar iets alleen niet genoeg is, maar de beslissingen om aan iets te gaan starten wel alles kan wijzigen. Deze tarotkaart geeft aan dat dit het moment is om jezelf af te vragen wat je wil behalen en op welke wijze je dit wilt behgalen. Begin met het maken van keuzes. Tranformeer uw wensen in doelenstellingen, uw gedachtes in handelingen en uw doelen in waarmakingen. Als je onlangs te maken had met verliezen of tegenslagen, dan is nu de tijd aangekomen om dit om te zetten naar successen.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven